Wie zijn wij

Geloofcentrum Gemeente Hoogeveen heeft een centrum op gericht waar mensen volledig zich zelf kunnen zijn. Een plaats waar mensen tot rust kunnen komen en volledig kunnen herstellen, een plaats voor relatie en creativiteit.

Het Geloofcentrum is opgericht om De Wil van God te doen.

De Wil van God is dat een ieder tot verlossing komt en kennis van de waarheid opdoet. (1 Timoteüs 2:4)

De Heer Jezus heeft zoveel liefde voor de mens dat Hij voor ons aan het kruis is gegaan en dat Hij onze zonden op zich genomen heeft.

Heel veel mensen voelen zich eenzaam en verlaten, en zijn op zoek naar een plaats waar ze gehoord kunnen worden. Een plaats waar iemand is die naar hun luistert en toekomstgericht met hun meedenkt. Een plaats waar men nog tijd voor je neemt.

De Heer Jezus werkt nooit met wachtlijsten.

Het Geloofcentrum is opgericht om mensen samen te brengen in de Liefde van de Heer Jezus.

Waar iemand is die naar hun luistert en toekomstgericht met hun meedenkt.
Waar het woord van God op een simpele manier wordt uitgelegd.

Het Geloofcentrum voorziet daarin. Maar er is meer nodig, we hebben uw hulp nodig om meer mensen te kunnen gaan helpen zodat ze weer een doel in hun leven kunnen gaan krijgen. Een plek waar mensen worden gewaardeerd. Jong en oud, het gaat er niet om wat je bent maar wie je bent, iedereen is kostbaar. Maar we hebben wel hulp nodig om dit te realiseren, dus schroom niet en neem contact met ons op.

Beste mensen, het is tijd dat we weer naar elkaar om gaan zien!

Verbeter de wereld maar begin bij jezelf!

Voor ons hoef jij niet persé het zelfde te geloven als wij voordat wij je willen helpen. Wij zijn dit werk gaan doen omdat de Here Jezus op wonderlijke wijze naar ons heeft omgezien in ons persoonlijk leven en wij graag wat terug willen doen voor een ander. Wij als team werken allemaal fulltime vrijwillig om samen een centrum te creëren waar mensen zichzelf mogen zijn, tot bloei kunnen komen en hun leven weer op de rit kunnen krijgen. De Here Jezus heeft zoveel liefde voor de mensen. Wij willen deze liefde en hoop weer terug brengen in de wereld. Weer omzien naar elkaar.