Oliebollen actie

Steun onze stichting met het kopen van de lekkerste oliebollen! Of steun onze stichting met een kerstpakket van €7,50 of van allerlei lekkere producten. U kunt voor iedere zaterdag bij ons oliebollen bestellen of voor 31 december. 

Met elke euro helpen wij dagelijks vele mensen uit de eenzaamheid, alleenstaande ouders, jongeren en nog veel meer. Wij bestaan nu al 4 jaar, mede dankzij giften en dit soort leuke acties!

Wij staan nu met onze stichting iedere zaterdag bij de Gamma in Hoogeveen om oliebollen te verkopen en andere leuke producten. Bij ons kan je 10 oliebollen kopen voor maar €8,-! Deze oliebollen worden elke ochtend vers gemaakt door een bakker en zijn dus voorzien van uitstekende kwaliteit. Test ze gerust uit bij de Gamma of bij The Treasure, ons pand aan de van Echtenstraat 16. 

________________________________________________________________

 

Wij hebben leuke activiteiten. Voor onze wekelijkse en maandelijkse activiteiten bekijk ook onze agenda.

Paardrijden:

Vind jij het leuk om een keertje paard te rijden, te knuffelen of te borstelen.
Dat kan: Op afspraak
Tijd: 1 uur
Kosten: 15,- per keer

Paardentherapie:

Paarden zijn hele gevoelige dieren waardoor ze heel geschikt zijn om ons te helpen. Ze spiegelen namelijk hoe jij je voelt. Wij geven paarden therapie om mensen van jong tot oud te helpen om weer lekker in hun vel te zitten, zelfvertrouwen, doelgericht te werken, over angsten heen te komen en leiderschap te trainen.

Zo helpen wij mensen op een ontspannen wijze door samen met de paarden aan het werk te gaan.

Tijd: half uur

Kosten: €35,- per persoon per half uur

Muziekles:

Nu een gratis proefles!

Wil jij leren gitaar spelen, beginnend keyboard, piano, cajon, eigenliedjes schrijven, hulp bij zingen, jezelf of anderen muziekaal begeleiden. Dat kan met muziekles bij Wesley.

€15,- per half uur

Life Coach:

Loop je vast in je leven op wat voor gebied dan ook dan kun je ons inhuren als Life Coach.

Kosten: €75,- per uur

Wij kijken per persoon wat jij nodig bent. Waar een wil is, is een weg.

Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Wij helpen jou om je leven weer op de rit te krijgen.

Neem contact op per email geloofcentrum@gmail.com

of bel ons op 0528-769021 / 06-19642692 op dinsdag, woensdag, donderdag of zaterdag tussen 10:00 - 16:00 uur.

Alle opbrengsten komen ten goede aan onze projecten om mensen te helpen in en rondom Hoogeveen.


 

Leuke acties!!

Wanneer de opname van de kinderen van God komt gaan deze dingen die op de kaart staan gebeuren.

Als de Here Jezus aan de hemel staat en je weet niet wat je moet doen; bid tot God op deze wijze als je tenminte met heel je hart in Heer Jezus geloofd als de Zoon van God.

Vader God ik kom tot U in de naam van Uw Zoon Heer Jezus Christus en met de kracht van De Heilige Geest, Vader ik geloof met heel mijn hart en met heel mijn verstand dat Jezus Uw Zoon is en dat Hij is opgestaan uit de dood, Heer Jezus vergeef mij, mijn zonden alles wat ik gezegd, gedacht gedaan, getypt, geschreven heb, bewust of onbewust wat niet van U is. Dank U Heer dat U mij vergeeft en ik vergeef ook mijzelf. Heer Jezus kom in mijn hart, Heilige Geest wilt U mij vullen met Uw kracht en Wijsheid. Vader ik ben nu Uw kind en mag er zijn. Ik wil nu graag mee naar boven, in de machtige naam van Heer Jezus Christus.

Heeft u nog vragen dan bent u van harte welkom aan de van Echtenstraat 16, 7902 EN Hoogeveen.

 

 


 

Wie zijn wij
Geloofcentrum Gemeente Hoogeveen heeft een centrum op gericht waar mensen volledig zich zelf kunnen zijn. Een plaats waar mensen tot rust kunnen komen en volledig kunnen herstellen, een plaats voor relatie en creativiteit.
 
De Heer Jezus heeft zoveel liefde voor de mens dat Hij voor ons aan het kruis is gegaan en dat Hij onze zonden op zich genomen heeft.
 
Heel veel mensen voelen zich eenzaam en verlaten, en zijn op zoek naar een plaats waar ze gehoord kunnen worden. Een plaats waar iemand is die naar hun luistert en toekomstgericht met hun meedenkt. Een plaats waar men nog tijd voor je neemt.
 
 
Zie de agenda voor onze activiteiten
 
 
Ons doel:
De Stichting heeft als doel: Het geven van maatschappelijke zorg op, zowel geestelijk-, sociaal en lichamelijk gebied, met als uitgangspunt Het Evangelie van De Heer Jezus Christus.
 
 
Voor wie zijn wij er:
Voor alle mensen van wat voor geloofsovertuiging, cultuur, achtergrond of problematiek dan ook, die op zoek zijn naar een luisterend oor en iemand die even de tijd voor je neemt. Wij zijn er voor alle mensen van jong tot oud die opzoek zijn naar een doel in hun leven, eenzaam zijn of op wat voor vlak dan ook maatschappelijke zorg nodig hebben. Soms zijn mensen opzoek naar een plek waar ze gewoon zichzelf mogen zijn en mogen ontdekken wie zij zijn. Iedereen is uniek.
 
Daarnaast zijn wij er voor christenen die opzoek zijn naar antwoorden, richting en het plan van God met hun leven. Of gewoon een plek waar je jezelf mag zijn, je gaven en talenten mag ontdekken en ontwikkelen.
 
Voor ons hoef jij niet perse het zelfde te geloven als wij voordat wij je willen helpen. Wij zijn dit werk gaan doen omdat de Here Jezus op wonderlijke wijze naar ons heeft omgezien in ons persoonlijk leven en wij graag wat terug willen doen voor een ander. Wij als team werken allemaal fulltime vrijwillig om samen een centrum te creëren waar mensen zichzelf mogen zijn, tot bloei kunnen komen en hun leven weer op de rit kunnen krijgen. De Here Jezus heeft zoveel liefde voor de mensen. Wij willen deze liefde en hoop weer terug brengen in de wereld. Weer omzien naar elkaar.
 
 
Beste mensen, het is tijd dat we weer naar elkaar om gaan zien.
Verbeter de wereld maar begin bij jezelf! Samen maken we verschil. Help de mensen die dat zelf even niet meer kunnen.
 
 
U kunt bij ons terecht met al uw vragen en daarnaast voor:
 • Een luisterend oor
 • Gebed
 • Coaching
 • Training
 • Eenzaamheid bestrijding
 • Activiteiten en bezigheden
 • Creativiteit
 • Weer doel krijgen in je leven
 • Gezelligheid
 • Ons Winkeltje / Kado shop
 • Onze meubelmakerij en hout afdeling
 • Ons restaurantje
 • Kopje koffie
 • Muziek maken
 • Onderwijs en nog veel meer (Neem ook eens een kijkje op onze faith-school, gratis onderwijs, vraag een gratis inlog code aan)
 
Onze hoofdlocatie zit in Hoogeveen in het pand The Treasure (de schatkamer van God) wij doen hier leuke activiteiten, eenzaamheid bestrijding, workshops, onderwijs, gebed, hebben een winkeltje, hout afdeling, muziek, jeugdhonk, restaurantje en bieden dagelijks een luisterend oor voor al uw vragen.

Stichting Geloofcentrum Hoogeveen wil meer zijn.


Van Echtenstraat 16, 7902 EN Hoogeveen

Tel: 0528-769021/ 06-19642692

Email: geloofcentrum@gmail.com

 

Openingstijden:

Dinsdag t/m zaterdag van 10:00 -16:00 uur

Zondag van 11:00 - 13:00 uur Samenkomst

Steun ons door uw donatie groot of klein te storten op bankrekeningnummer:
Stichting Geloofcentrum Gemeente Hoogeveen IBAN: NL41 INGB 0004 3085 07

De Stichting beschikt over een ANBI verklaring van de belastingdienst.

 

 

Giften en donaties zijn daardoor aftrekbaar.

Het Geloofcentrum staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 55015123