Huis reinigen van demonen

Beste mensen,

Soms hebben wij het gevoel dat er dingen in ons huis niet kloppen.

Zoals; een windvlaag, een deur die dichtslaat, een zwarte schim die je opeens uit een hoek van de kamer ziet schieten of dat je opeens overmand wordt met moeheid, boosheid, verdriet en je niet weet waar het vandaan komt.

Dan is het heel goed mogelijk dat je huis vol zit met demonen.

Maar gelukkig heeft God daar een oplossing voor.

 

Wat te doen?

Eerste plaats geloof jij dat de Here Jezus de levende Zoon is van de levende God.

Want er is maar 1 persoon waar satan bang voor is. Want de demonen zijn gevallen engelen die luisteren naar satan. En je kunt satan alleen verslaan via Heer Jezus Christus.

Als jij gelooft in Heer Jezus Christus dan mag jij je huis reinigen en verzegelen en dat doe je op deze wijze:

Stap 1. Ga rustig zitten.

Stap 2. Ga naar de Here Jezus toe en vraag eerst voor jezelf en over jezelf bevrijding en genezing met dit gebed: Vader God ik komt tot U in de Naam van Uw Zoon Heer Jezus Christus met de kracht van de Heilige Geest vraag ik U nu om mij te reinigen van alles wat niet van U is. Heer vergeef mij alles wat ik gezegt, gedacht, gedaan heb of niet gedaan heb, bewust of onbewust. Here Jezus vergeef mij, dank U wel dat U mij vergeven heeft en ik vergeef ook mijzelf.

Stap 3. Nu gaan we bezig met je huis. Ga rustig zitten pak een bijbel als je die hebt en houd de bijbel in je hand als een soort wapen en bid dit gebed:

Met de autoriteit die de Here Jezus mij gegeven heeft claim ik nu mijn huis, mijn woonkamer, mijn slaapkamer, mijn badkamer, mijn keuken, mijn tuin .............. terug in de machtige naam van Heer Jezus Christus en met de kracht van de Heilige Geest.

Stap 4. Neem wat olie op je vingers (mag olijfolie zijn, zonnenbloem olie, baby olie). En ga dan elke ruimte langs en dan zeg je deze woorden: 

Met de autoriteit die de Here Jezus mij gegeven heeft verzegel ik nu mijn huis dan doe je de olie op je vinger en begin je links boven en naar beneden alles wat open kan verzegelen. Zoals een raam of een deur, verzegel ook je kruipruimte of dakraam, luchtrooster. Alles wat open naar buiten kan.

Even een WAARSCHUWING denk hier niet te licht over als je niet gelooft in de Here Jezus en je twijfelt moet je dit NIET DOEN!!!

Neem dan contact op met ons. Zie onze contact gegevens, stuur ons een app en wij zullen terug appen voor een telefonisch consult.

Heel veel zegen.